1.Επιστροφές προϊόντων και χρημάτων:

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 15 ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

  • Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται στην αρχική του
    συσκευασία και στην ίδια άριστη κατάσταση στην οποία το παραλάβατε
    μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.

H επιστροφή των προϊόντων γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για εσάς, μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής, με χρέωση του worldofvision.gr. Σε περίπτωση που η επιστροφή γίνει με άλλη εταιρεία courier, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη. Για την άσκηση του δικαιώματος επιστροφής χρημάτων, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τη φόρμα επιστροφής με τα παρακάτω στοιχεία: το ονοματεπώνυμο σας, το IBAN που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η αρχική αγορά και την τράπεζα στην οποία ανήκει καθώς και το όνομα του δικαιούχου. Θα τοποθετήσετε τη φόρμα στο δέμα και θα το στείλετε στα κεντρικά μας με δικά μας έξοδα αποστολής.

Τα αιτήματα για αλλαγή ή για επιστροφή των προϊόντων μετά την περίοδο των 15 πλήρων ημερών γίνονται δεκτά μόνο σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, βάσει των διατάξεων που εφαρμόζονται στις συμβάσεις πώλησης.

Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, το worldofvision.gr το παραλαμβάνει εντός 2-3 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας. Αναλόγως τον τρόπο, με τον οποίο επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και πραγματοποιήσατε  την επιστροφή της, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 8 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων. 

  1. Διαδικασία αλλαγής

Ι. Σε περίπτωση που αντί για επιστροφή χρημάτων επιθυμείτε την αλλαγή και αντικατάσταση του προϊόντος (π.χ. αλλάξατε γνώμη, επιθυμείτε διαφορετικό μοντέλο ή χρώμα, επιθυμείτε άλλο προϊόν) μπορείτε να το ζητήσετε εντός 15 ημερολογιακών ημερών α) είτε με αποστολή email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@worldofvision.gr, β) είτε με τηλεφώνημά σας στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών του e-shop στο 210 8015617.

  1. Με όποιο τρόπο επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μπορέσουμε να προβούμε άμεσα στην αντικατάσταση του προϊόντος σας θα πρέπει να μας δώσετε τον αριθμό της παραγγελίας σας καθώς και τον κωδικό του προϊόντος που θα αντικαταστήσετε και τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να παραλάβετε.

III. Κατόπιν της επικοινωνίας σας μαζί μας, θα σας αποσταλεί ενημερωτικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει, με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σχετικά με την αλλαγή του προϊόντος σας.

ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  1. Η αποστολή του νέου προϊόντος και η επιστροφή του προηγούμενου γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για εσάς, μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής, με χρέωση του worldofvision.gr.

-Εφόσον η επιστροφή γίνει με άλλη εταιρεία courier το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

-Κατά την παράδοση του νέου προϊόντος, θα παραδώσετε το δέμα της αλλαγής στον μεταφορέα (ανταλλαγή δέματος).

 ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ

  1. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει είναι μεγαλύτερης αξίας σε σχέση με αυτό που ζητάτε να αντικατασταθεί, θα σας ζητηθεί να καταβάλετε τη διαφορά κατά την παράδοση του νέου προϊόντος με την μορφή αντικαταβολής. Για το ποσό αυτό θα σας αποσταλεί το νόμιμο παραστατικό.
  2. Σε περίπτωση που το νέο προϊόν που έχετε επιλέξει είναι μικρότερης αξίας σε σχέση με αυτό που ζητάτε να αντικατασταθεί, η διαφορά θα σας επιστραφεί μέσω κατάθεσης στο ΙΒΑΝ της τράπεζας, με το οποίο πραγματοποιήσατε την αρχική αγορά. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ηλεκτρονικά στο info@worldofvision.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία επιστροφών.