Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της όρασης, στο δικό μας κόσμο: Welcome to World of Vision!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα World of Vision ιδρύθηκε το 2020, έχοντας διαγράψει μια μακρά πορεία στο χώρο των οπτικών, και στοχεύει στο να φέρει κοντά σας την ολοκληρωμένη εμπειρία ενός καταστήματος οπτικών ειδών από την άνεση του σπιτιού σας.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις του κλάδου, επιλέγουμε για εσάς προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και «value for money» επιλογές που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Οι εξειδικευμένοι οπτικοί μας θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τους κατάλληλους φακούς επαφής για εσάς αλλά και τα μοντέ γυαλιά-συμμάχους ενάντια στην πρεσβυωπία και την μπλε ακτινοβολία.

Η μεγάλη ποικιλία σε επώνυμα γυαλιά ηλίου & αξεσουάρ θα ικανοποιήσει τόσο τους trendsetters όσο και τους classiclovers, με τις τιμές έκπληξη να κλέβουν τις εντυπώσεις!

Η αποκλειστική διάθεση του κορυφαίου brand Hawkers, ξέρουμε ότι δεν θα ξεφύγει της προσοχής σας, γι αυτό στο WorldofVision θα τα βρείτε σε πληθώρα προσφορών!

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω των social accounts, με το info@worldofvision.gr ή να μας καλέσετε στο 210 8015617, Δευτέρα-Παρασκευή: 09.00-17.00.